Любінь: жінка, котра вбила двох дочок, сидітиме лише 25 років

Любінь: жінка, котра вбила двох дочок, сидітиме лише 25 років

Апеляційний суд у Вроцлаві скоротив вирок для Наталії В., котра в січні минулого року у Любіні убила двох своїх малих дочок. Тепер вона сидітиме лише 25 років — замість довічного ув’язнення. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як пояснює Вітольд Фронцкєвіч — представник апеляційного суду — суд першої інстанції не врахував життєву ситуацію жінки.

Її співмешканець мордував жінку, бив та катував її, а також знущався не лише фізично, а й психічно. До того ж, чоловік не прийняв її 12-річну дочку від першого шлюбу. Наталя В. мала блакитну карту, а отже — проходила лікування у психіатричній клініці. Вона вбила своїх дочок і, ймовірно, також хотіла вчинити самогубство. Проте саму жінку вдалось врятувати.

Жорстокість, з якою вона вбила своїх дітей, призвела до того, що суд у Любіні засудив її до довічного ув’язнення.

Проте в апеляційній скарзі адвокат подав заяву про скорочення покарання до десяти років, вказавши на трагічну ситуацію Наталії В. Кілька днів тому апеляційний суд зменшив її покарання до 25 років, про що інформує портал www.radiowroclaw.pl. Вирок є остаточним. Наталя В. може подати заяву про дострокове звільнення після того, як 20 років відсидить за гратами.