«Месники: Завершення» з дубляжем українською мовою в кінотеатрах «Helios»!

«Месники: Завершення» з дубляжем українською мовою в кінотеатрах «Helios»!

Україномовні прихильники всесвіту Марвела, які живуть у Польщі, можуть бути задоволеними! Вже в найближчу неділю на екранах кінотеатрів «Helios» їх привітають Месники. Сеанси «Месники: Завершення» з дубляжем українською мовою відбудуться в 17 кінотеатрах мережі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

«Helios» є першою мережою в Польщі, яка розпочала покази світових хітів українською мовою й регулярно додає їх до репертуару кінотеатрів, які найчастіше відвідують україномовні глядачі. Цього разу «Helios» запрошує на найновіший фільм зі всесвіту коміксів про капітана Марвела — «Месники: Завершення».

Найпопулярніші супергерої Марвела знову поєднають сили у фільмі «Месники: Завершення». Після того, як Танос знищив половину життя у всесвіті, Месники намагаються зробити все можливе, щоб подолати божевільного титана. Цей суперфільм про Марвела, можливо, є найбільш очікуваною прем’єрою цього року! Тим більше, що головні ролі заграли справжні зірки, такі як: Кріс Гемсворт, Скарлетт Йоганссон, Роберт Дауні мол., Брі Ларсон та Кріс Еванс.

Мережа «Helios» запрошує україномовних глядачів на цей винятковий сеанс. Квитки можна придбати в 17 кінотеатрах мережі та на вебсайті: www.helios.pl/seanse_ua.