Міхал Дворчик прокоментував покращення руху на кордоні з Україною
Міхал Дворчик прокоментував покращення руху на кордоні з Україною PAP/Darek Delmanowicz

Міхал Дворчик прокоментував покращення руху на кордоні з Україною

Міхал Дворчик підкреслив, що такий розвиток співпраці – дуже важливий у часі вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Голова Канцелярії прем’єра Польщі Міхал Дворчик повідомив, що на кордоні Польщі і України 20 червня відкрито п’ять додаткових пунктів митного контролю для вантажівок. Під час прес-конференції на пункті пропуску Корчова-Краківець міністр сказав, що впродовж минулих десяти днів вдалося збільшити кількість таких пунктів до десяти.

Міхал Дворчик підкреслив, що такий розвиток співпраці – дуже важливий у часі вторгнення Росії в Україну.

«Ми хочемо не лише допомагати нашим українським друзям, але ми також хочемо збільшувати транзит через Польщу, це також значна користь для польських підприємців, для польської держави. Зараз разом з міністром Кубраковим ми відправимось на наступний пункт перетину, до Дорогуська-Ягодина. Там – значна частина вантажівок (понад 60%), тому також там ми будемо працювати, аби за короткий час збільшити пропускну здатність на цьому пункті перетину».

Міністр Міхал Дворчик 20 червня відвідує пункти перетину кордону, де покращено інфраструктуру для вантажівок, разом із міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим.

IAR/М.К.