Мікрогранти — 2019. Поспішіть подати заявку

Мікрогранти — 2019. Поспішіть подати заявку

Триває набір для  виграшу «експрес-мікрогрантів»! Це остання можливість реалізувати цікаві ідеї цього року, а Вроцлаву вистачить лише 2 місяці для організації переможних проектів. Заявки приймаються протягом двох тижнів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Трохи більше 2 місяців пройде від оголошення результатів (4 жовтня) до останнього дня для врегулювання проекту! — повідомляє wroclaw.pl

Пропозиції можна подавати за одним із трьох напрямків:
• для дорослих фізичних осіб та неформальних груп;
• для місцевих НУО (до 5 років діяльності);
• для неформальних молодіжних груп.

Обрані ініціативи отримають фінансову підтримку (1-10 тис. злотих в залежності від шляху), а також допомогу в адміністративних, організаційних, правових, рекламних та логістичних питаннях.

Люди, які хотіли б подати свою ідею при наступному наборі кадрів, можуть побачити список місць, рекомендованих Мікрогрантами для співпраці. Це місцеві центри, установи, відділення бібліотек та штаб-квартири неурядових організацій, фахівці яких уже давно співпрацюють над  проектами і можуть допомогти визначити потреби житлового комплексу або підтримати майбутні ініціативи. Ці місця будуть позначені спеціальною наклейкою та плакатом із масштабом їх діяльності.

Більше про підбір персоналу, необхідні документи, а також інформацію про поточну діяльність та реалізовані раніше проекти можна знайти на сторінках кожного шляху:

www.strefakultury.pl/Mikrogrants — шлях для людей та неформальних груп;
www.sektor3.wroclaw.pl/mikrograntyngo — шлях для молодих неурядових організацій;
www.sektor3.wroclaw.pl/mikrograntymlodziezowe — шлях для неформальних молодіжних груп;

та на загальних сайтах Мікрогрантів:
www.wroclaw.pl/mikrogranty;
www.facebook.com/mikrogranty;
www.instagram.com/mikro.granty.

Фото ілюстративне: pixabay.com