Міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі - з візитом у Гостомелі
Minister koordynator służb specjalnych, szef MSWiA Mariusz Kamiński Twitter/Mariusz Kamiński

Міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі – з візитом у Гостомелі

Ця війна має чорно-білий відтінок, тому що це боротьба добра зі злом, – сказав Маріуш Камінський. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«Ми з Україною від перших хвилин російської агресії і будемо до кінця, тобто до остаточної перемоги Києва», – заявив голова Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Камінський. Політик разом з міністрами внутрішніх справ України, Литви, Латвії та Естонії перебуває з візитом у Гостомелі під Києвом.

«Ця війна має чорно-білий відтінок, тому що це боротьба добра зі злом. Вільна, незалежна Україна змагається з брутальною фашистською агресією Росії. Уся моральна правда – на боці українського народу, а кожна чесна людина і кожна демократична держава підтримує в цьому конфлікті Київ», – сказав Маріуш Камінський.

Очільник польського Міністерства внутрішніх справ і адміністрації передав українському міністру внутрішніх справ Денисові Монастирському шаблю, яку польські військові отримують від президента під час урочистості надання їм генеральського звання.


PAP/Я.С.