На місці безкоштовного паркінгу у Вроцлаві насадять кущі

На місці безкоштовного паркінгу у Вроцлаві насадять кущі

Самовільна автостоянка на вулиці Саноцькій у Вроцлаві незабаром перетвориться на зелену зону — тут посадять кущі і зелень. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Така стоянка стала справжнім кошмаром для жителів вулиці Саноцької та вулиці Студенної. На площі більше 1 гектара колись була зелень, але протягом декількох років там постійно припарковано кілька десятків машин. Неподалік цього місця є інша автостоянка, яка має вдосталь місця для паркування. Проте вона не користується такою популярністю як оця самовільна, оскільки вона — платна.

Немає жодних дороговказів чи позначок, завдяки їм можна було в’їхати на цю ділянку, але водії з легкістю й без цього знаходять шлях туди заїхати. Місцеві жителі просто розводять руками.

Протягом декількох років ділянку використовують водії, котрі не хочуть користуватися платним паркінгом в сусідній “Арені” або “Вроцлавії”. Мешканці вимагають покарання таких правопорушників, але, за даними правоохоронців, у вказаномі місці немає заборони на паркування. Тому навіть штраф водіям за паркування в недозволеному місці не випишеш, — повідомляють правоохоронці порталу www.radiowroclaw.pl.

Однак це скоро зміниться. Наразі вже є готові плани на використання земельної ділянки, тож Керівництво Міського Озеленення невдовзі займеться вирішенням цього питання. Незабаром буде оголошено тендер на впорядкування площі та посадку кущів. Роботи повинні завершитися до кінця цього року.