На Тумському мосту у Вроцлаві закоханим заборонили вішати замки: порушників чекає штраф

На Тумському мосту у Вроцлаві закоханим заборонили вішати замки: порушників чекає штраф

Після більш ніж року реконструкції та відкриття Тумського мосту на балюстрадах історичної переправи знову з’явилися замки закоханих. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Місто пообіцяло притягувати до відповідальності та карати тих, хто повісив замок на мосту на знак своєї любові. То що ж загрожує закоханим?

До ремонту Тумського мосту з його бар’єрів і прольотів довелося зняти аж 17 тонн навісних замків та різних типів ланцюгів — доказів любові. Їх помістили на склад Управління дорожнього та міського управління, а чиновники оголосили, що будуть моніторити міст після завершення ревіталізації, а також про суворе покарання для закоханих.

Здається, спочатку загрози спрацювали, оскільки на мості впродовж року після того, як його відкрили, нових замків не з’явилося. Але зараз традиція знову повернулася. І це вже не поодинокі «прикраси», а сотні висячих замків.

Тому закоханих, яких спіймають на гарячому вчинку, повинні враховувати санкції, передбачені статтею 124 Кримінального кодексу, § 1. Він говорить: Той, хто навмисно знищує, завдає шкоди або робить чуже майно непридатним (якщо збиток не перевищує 500 злотих), карається затриманням, обмеженням волі або штрафом.