На Вроцлавській автостраді зіткнулося 16 автівок, троє поранених

На Вроцлавській автостраді зіткнулося 16 автівок, троє поранених

Сьогодні, 27 лютого, близько 8 год. ранку в густому тумані зіткнулося 16 автомобілів, сім з яких серйозно пошкоджені. Остання інформація свідчить про те, що в аварії постраждало троє людей. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Зіткнення сталося на 6-му кілометрі об’їзної дороги, між розв’язками Вроцлав Захід і Вроцлав Південний, на смузі у напрямку Біляни. Як стало відомо, в результаті зіткнення постраждало троє осіб, всі вони зараз перебувають у шпиталі. Загалом в аварії взяло участь 16 автомобілів, сім з них сильно пошкоджені.

— На автостраді через сильний туман зіткнулося 12 пасажирських автівок і 4 вантажівки, — пояснює Даріуш Райський з поліції. Водії швидкісних автомобілів не помітили, що одна з машин, котра їхала перед ними, мала значно меншу швидкість і рухалась набагато повільніше. Автомобілі просто в’їхали один в одного. Це попередня інформація. — Точні причини зараз встановлюють співробітники дорожньої поліції під наглядом прокурора, — каже Райський.

Наразі заблоковано проїжджу частину автостради А4 в керунку на Вроцлав Південний. Зараз тут пробка, довжиною в декілька кілометрів і вона постійно зростає. До 9-ої години весь перехід Вроцлавського Заходу був заблокований.

Фото: Tomasz Hołod/Jarosław Jakubczak