На вроцлавський міст впало дерево, зміни руху транспорту (відео)

На вроцлавський міст впало дерево, зміни руху транспорту (відео)

Могутній дуб впав просто на проїжджу частину, тож на мості Звєжинецькому зараз — ускладнення руху. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Наразі ще триває акція з усунення дерева, що впало на дорогу на перехресті з вул. Міцкевича у Вроцлаві. Дорога частково заблокована.

Величезний дуб впав сьогодні, близько 9 год. ранку на мосту Ївєжинецькому від вул. Врублевського і Анджея Вайди. Вхід до мосту повністю заблокований. На щастя, конструкція моста не була пошкоджена — дерево зруйнувалося безпосередньо перед входом на переправу, знищивши тільки стіни прилеглої нерухомості. Дивом не сталося трагедії, адже в тому місці, де падало дерево, завжди вранці потужний трафік і курсує безліч автомобілів і трамваїв. Повз також проходить багато пішоходів.

Дерево вже забрали, але міст аразі відкритий тільки для пішоходів. Трамвайне зчеплення було сильно пошкоджене — дроти висять над дорогою. За словами техніків, які працюють на майданчику, якщо сьогодні трамваї повернуться до мосту, це станеться лише пізно ввечері. Також невідомо, коли можна буде відкрити міст для автомобілів.

? Трамваї ліній 1, 2, 4, 10 були спрямовані через al. Kochanowskiego, al. Różyckiego до Олімпійського стадіону.

?Автобуси 115, 145, 146 були спрямовані об’їздом через ал. al. Różyckiego, Mickiewicza.

?Курсують автобуси «За трамвай» в керунку “Олімпійський стадіон — Біскупін”.

ℹ️Через технічні проблеми інформація про об’їзди не відображається на таблицях DIP на зупинках.