На вроцлавському кладовищі знайшли коробку з людськими останками

На вроцлавському кладовищі знайшли коробку з людськими останками

Працівники кладовища імені Св. Яцека, який розташований на вул. Халупнічей у Вроцлаві, знайшли поміж могилами невелику коробку з кістками. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В коробці, разом з людськими останками, була вкладена записка. У ній невідомі просили працівників кладовища організувати і провести поховання. Про таку моторошну знахідку повідомляє «Gazeta Wrocławska».

Наразі невідомо, хто залишив рештки людського тіла на кладовищі. А вони, найбільш ймовірно, походять з часів Другої світової війни. Поліція розслідує це питання.

Кістки були відправлені до відділу судово-медичної експертизи, де після огляду буде підготовлено експертний висновок з цього питання.

Однак яким чином людські останки опинилися на місцевому кладовищі? Правоохоронці припускають, що кістки було знайдено на сусідньому будівництві, де зараз працюють будівельники. Можливо, під час виконання будівельних робіт їх і було виявлено. Проте майстри, бажаючи уникнути допитів і зайвої відповідальності, вирішили зробити по-іншому — і просто віднесли кістки на найближче кладовище.

Проте що сталося насправді — має вияснити прокуратура.