Найдорожче пиво світу: польський студент викинув пляшку, а заплатить за це 33 тисячі!

Найдорожче пиво світу: польський студент викинув пляшку, а заплатить за це 33 тисячі!

24-річний юнак під час студентської вечірки викинув пляшку з-під пива через балкон з шостого поверху. Це, мабуть, буде найдорожче пиво у його житті, тому що він заплатить за нього 33 тисячі злотих. Як? Читай далі. про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На превеликий жаль, скляна пляшка впала на панорамний скляний дах новісінького Mercedes-а, який був припаркований прямо під злощасним балконом.

Це була звичайна вечірка у вихідні дні в орендованій квартирі в Люблінському районі LSM. У якийсь момент молоді люди вийшли на балкон, аби запалити по цигарці. В якийсь момент один з хлопців, добряче хильнувши, вирішив позбутися пляшки. Не придумавши нічого кращого, він просто жбурнув її з балкону шостого поверху. Проте він навіть не підозрював, що внизу стоїть припаркована автівка марки Mercedes-Benz, а вже тим більше не міг уявити, що скляна пляшка впаде просто на її дах.

Панорамний скляний дах не витримав удару. Власник автомобіля вимагає компенсації за завдані збитки у розмірі 33-х тисяч злотих. 24-річний хлопець тепер повинен покрити кошти на заміну даху і ремонт автівки. Він хоче добровільно підкоритися покаранню, але він все одно буде нести відповідальність за знищення майна і постане перед судом, — інформує www.rmf24.pl.

Можна сказати, що студентська дурість закінчилася досить щасливо. Як стверджує поліція, якщо б пляшка з такою силою вдарила в голову перехожого, вона могла б вбити його, і тоді відповідальність була б набагато серйознішою.