Не лише українці: до Польщі масово приїжджають грузини і білоруси

Не лише українці: до Польщі масово приїжджають грузини і білоруси

Все більше і більше іммігрантів приїжджає до Польщі. Лише в першій половині 2019 року кількість людей, які мають дійсні посвідки на проживання, збільшилася на 27 тис. осіб. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

“У першому півріччі кількість іноземців, які мають посвідки на проживання в Польщі, зросла на 27 тисяч. і зараз вона сягає позначки 400 000 осіб»- повідомили в Управлінні для іноземців. У повідомленні зазначається, що найчисленнішими серед іммігрантів є українці, білоруси та грузини.

«Близько трохи більше 27 тисяч людей в першій половині року поповнили ряди іноземців, які мають дійсні посвідки на проживання в Польщі. Найбільше іноземців з України, Білорусі та Грузії. Імміграція до Польщі в основному доповнює потреби ринку праці», — було зазначено у комюніке.

Звідси випливає, що понад 400 000 людей мають дійсні дозволи на проживання. Кількість лише громадян України, які мають дійсні посвідки на тривале проживання, збільшилася на 12 відсотків, — повідомляє https://medianarodowe.com.

Фото ілюстраційне.