Не прогав: в замку «Князь» незабаром відбудеться Фестиваль Таємниць

Не прогав: в замку «Князь» незабаром відбудеться Фестиваль Таємниць

Виставка винаходів Леонардо да Вінчі, віртуальна прогулянка навколо трансатлантичного літака Пілсудського або презентація унікальних препаратів кафедри судової медицини у Вроцлаві — лише деякі з подій, що починаються 10 серпня на Фестивалі Таємниць в замку Ксьонж. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Нижньосілезький фестиваль таємниць — це щорічна зустріч любителів історії. Ініціаторка фестивалю, журналістка та письменниця Йоанна Лампарська наголосила, що подія об’єднує різні групи істориків: археологів, музейних працівників, дослідників, професіоналів та істориків-аматорів.

Під час заходу будуть обговорені загадки минулого, твори мистецтва та поточні дослідження. Для учасників заходу проведуть практикуми та лекції.

Ви також зможете побачити виставку експонатів, які не є доступними для відвідувачів на щодень. Буде представлена колекція з кафедри судової медицини у Вроцлаві. Це сукупність злочинних та анатомічних інструментів, що були створені за часів до Другої світової війни.

Нижньосілезький Фестиваль Таємниць відбудеться 10-11 серпня.