Не захотів пити на забаві: троє поляків у Вроцлаві побили туриста

Не захотів пити на забаві: троє поляків у Вроцлаві побили туриста

Турист з Кореї точно не забуде свого перебування у Вроцлаві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Окрім екскурсій, він вирішив трохи повеселитися. Однак чоловікові не пощастило з товариством. Спільне святкування з трьома мешканцями Тшебницького повіту завершилося побиттям та крадіжками.

33-річний кореєць зустрів у Вроцлаві двох 35-річних чоловіків та 32-річну жінку. Після знайомства всі вирішили разом відпочити. Без алкоголю, звісно ж, не обійшлося. Весела компанія розташувалася в кімнаті хостелу, де мав ночувати уродженець Кореї.

В якийсь момент іноземний турист вирішив, що з нього вже досить, тож попросив товариство залишити його кімнату — більше пити він вже не міг, та й продовження свята йому вже не хотілося. Проте гості не поспішали розходитися. Розчаровані тим, що вечірка закінчується, вони накинулися на корейця: били його кулаками в обличчя та в тулуб. А коли той вже не міг опиратися — прихопили з собою його цінні речі: мобільний телефон, фотокамеру, ноутбук та навіть… брендовий одяг, — повідомляє polsatnews.pl.

Кореєць повідомив про те, що сталося, працівників хостелу, а ті, в свою чергу, зателефонували до поліції. Правоохоронці вже за кілька годин відстежили та затримали підозрюваних. Викрадені речі були вилучені, в т.ч. одяг, який підозрювані вже одягли.

Усі троє почули звинувачення і були заарештовані на три місяці. Їм загрожує до 12-и років в’язниці.