Нижньосілезький Центр Онкології відкрив нове відділення

Нижньосілезький Центр Онкології відкрив нове відділення

Відтепер пацієнти з таким діагнозом, як рак шкіри, меланома і саркома отримують комплексне лікування в одному місці. Нижньосілезький центр онкології у Вроцлаві відкрив спеціальний підрозділ (відділ раку шкіри), призначений саме для цих пацієнтів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Медична установа (другий такий центр у Польщі) має пристрій для електроконотерапії, тобто лікування неоперабельних метастазів шкіри. Спеціальне обладнання в дерматоскопічному кабінеті коштувало понад мільйон злотих. Однак, найважливішою є команда лікарів, яка спеціалізується на раку м’яких тканин і шкіри.

Вроцлавський центр може успішно лікувати найскладніші випадки меланоми та саркоми у пацієнтів регіону, зазначають провідні польські онкологи та хірурги, адже відтепер центр матиме все необхідне для цього.

Новий підрозділ, що працює так само, як і грудне відділення — місце, де лікуються жінки з раком молочної залози, має 24 ліжка. Наразі у ньому планується проводити близько 500 операцій на рік.