Обікрав помешкання на 20 тис. зл. За це матиме 12 років тюрми

Обікрав помешкання на 20 тис. зл. За це матиме 12 років тюрми

У Вроцлавському Грабішинеку злочинець розбив балконні двері та увійшов до квартири на першому поверсі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У помешканні була 66-річна жінка, яка не мала сил протистояти злодію. Погрожуючи жінці фізичною розправою, злодій почав збирати цінні речі. В основному він брав електроніку з квартири, в тому числі мобільний телефон, планшет, годинник та золоті прикраси загальною вартістю понад 20 000 злотих, повідомляє .wroclaw.policja.gov.pl

Коли злочинець втік із здобиччю, жінка повідомила поліцію про інцидент. Правоохоронці негайно почали шукати винного і за кілька годин, вранці злочинця затримали. Поліцейські вилучили деякі викрадені речі і наразі проводять подальші дії, щоб визначити, де решту вкраденого.

Затриманий чоловік виявився 36-річним жителем Вроцлава, який на підставі доказів, зібраних працівниками поліції, почув звинувачення у крадіжках та грабежах. Йому загрожує покарання до 12 років позбавлення волі. Суд уже застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді попереднього ув’язнення на 2 місяці.