Очільник уряду закликає купувати польські продукти
Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький з візитом у сімейній фірмі JMP Flowers, Стенжиця, 17 травня 2021 року PAP/Mateusz Marek

Очільник уряду закликає купувати польські продукти

Як переконує прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький, саме такими діями можна підтримати місцеві підприємства. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький оголосив, що його уряд сприятиме розвитку польських компаній. При нагоді зустрічі з жителями села Стенжиця в Люблінському воєводстві він заохочував купувати польські продукти. Глава уряду звернув увагу, що саме так можна підтримати польські підприємства.

«Ми хочемо допомагати розвивати і експортну, і виробничу діяльність усім польським фірмам. Популяризувати польський продукт. Чим більше купуватимемо польських продуктів, популяризувати ці продукти та їх експорт, тим більше зароблятимуть польські працівники. Заробітна плата буде рости, продуктивність буде рости, а це підноситиме всю нашу економіку», – сказав очільник польської Ради міністрів Матеуш Моравєцький.

У Стенжиці прем’єр-міністр відвідав одне із польських сімейних підприємств. Раніше, вранці 17 травня, Матеуш Моравєцький був у Риках, а опісля побував, зокрема, в місці побудови маршруту Віа Карпатія.

Очільник уряду об’їжджає регіони, щоб популяризувати програму «Польський лад». Це ініціатива партії Право і справедливість, яку схвалили партнери з керівної коаліції, оприлюднена 15 травня. Вона стосується десяти сфер суспільного життя після пандемії коронавірусу, зокрема здоров’я, гідної оплати праці, розвитку, сім’ї, освіти та культури, сприяння підприємницькій діяльності, довкілля, цифрових технологій та літніх людей.

IAR/Н.Б.