Оголошено донабір на участь у курсах CYBER Trainees для жінок-біженок

Оголошено донабір на участь у курсах CYBER Trainees для жінок-біженок

Організатори навчального курсу CYBER Trainees оголосили про донабір. Кандидатки на участь можуть надсилати заявки до середи, 6 липня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

CYBER Trainees  – це навчальний курс, який проводить Інститут Костюшка в рамах гранту, наданого Microsoft Foundation. Метою курсу є підвищення інклюзивності ринку Інформаційно-комунікаційних технологій для жінок,  зокрема, професійне включення жінок-біженок.

Курс орієнтований на жінок віком від 21 року польської та української національностей, які хочуть розвинути навички та знання, які дозволять їм розпочати кар’єру в секторі Інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ). Участь у курсі не вимагає жодних технічних знань, окрім базових комп’ютерних і мережевих навичок та знання англійської мови на рівні не менше B1.

Заняття проводитимуться в групах до 15 осіб, 4 год по п’ятницях (16:00 – 20:00) та 6 год у суботу (8:00 – 14:00) до кінця лютого 2023. Це 310 годин лекцій та практичних вправ, проведених експертами провідних компаній IT-сфери, завершених стажуванням. Заняття проводитимуться польською, англійською та українською мовами.

Заняття проводитимуться дистанційно. Організатор має можливість надати підтримку в наданні обладнання учасникам, які не мають засобів навчання.

Курс CYBER Trainees включатиме:

3-місячний курс з розробки програмного забезпечення та основ ІКТ;

5-місячний курс за однією з доступних спеціалізацій:

  • Кібербезпека
  • Телекомунікації та Інтернет речей
  • Тестер програмного забезпечення;

3-місячне стажування в компаніях-учасниках курсу.

Учасники протягом курсу пройдуть 2 оцінювальні тести:

  • На передостанньому класі блоку розробки програмного забезпечення (24 вересня 2022 року).
  • На передостанньому класі обраного блоку спеціальності (18 лютого 2023 року).

Заявки надсилати за адресою: [email protected]. Слід надіслати резюме та супровідний лист до 1500 символів англійською мовою, в якому ви дати відповідь на питання, чому ви хочете взяти участь у проекті та ким бачите себе в майбутньому.

Більше інформації за посиланням.