Останній день реєстрації на безплатні IT-курси для українців

Останній день реєстрації на безплатні IT-курси для українців

Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві спільно з міжнародним центром IT-освіти Cisco Networking Academy організовують безплатні онлайн курси з кібернетики та програмування. Навчання розраховане на українців в Польщі та буде проводитись українською та англійською мовою. Записи на курси приймаються до 22 серпня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Start IT.Cisco4Ukraine – навчальна програма від Університету інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві та міжнародного центру IT-освіти Cisco Networking Academy. Головне завдання програми – підтримати українців, які опинились в Польщі та дати їм можливість здобути новий фах або покращити вже наявні навички в IT-сфері. 

Навчальна програма включає два курси: «Кібербезпека» та «Програмування». Кожен курс має як початковий так і поглиблений рівень. Навчання відбувається українською мовою та частково англійською (курс «Програмування»).

Навчання відбувається дистанційно, тому перебування у Польщі під час всього проходження курсу не є обов’язковим. Заняття відбуваються у вигляді підготовлених онлайн-уроків та вебінарів. Один курс триває 5 тижнів. 

Вимоги до учасників: 

  • вік від 16 років;
  • наявність власного комп’ютера або ноутбука;
  • попередні знання в ІТ не потрібні – тільки базові навички користування комп’ютером;
  • знання англійської на рівні В2 (у разі вибору курсу «Програмвання»).

Навчання в Start IT.Cisco4Ukraine повністю безплатне. Після закінчення курсу учасники отримують відповідний сертифікт та можливість безплатно продовжити навчання на поглибленому рівні.

Реєстрація на курси триває до 22 серпня 2022 року. Для запису на навчання необхідно заповнити онлайн анкету. Відбір кандидатів триває до 26 серпня. Початок навчання – 2 вересня. В жовтні 2022 року передбачається відкриття другого набору на курси.

Більше про проєкт за посиланням.

А.В.