П’яні за кермом: нижньосілезька поліція демонструє відео

П’яні за кермом: нижньосілезька поліція демонструє відео

П’яні водії постійно дають про себе знати. Саме тому правоохоронці оприлюднили відео, на якому чітко видно, в якому стані водії дозволяють собі сідати за кермо. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Співробітники поліції з Бистриці Клодзької були поінформовані про жінку, яка під час маневру втратила контроль над автомобілем і виїхала до придорожньої канави.
Прибувши на місце, правоохоронці швидко виявили, що саме стало причиною такого ходу подій. Вже під час розмови поліцейські відчули разючий запах алкоголю від жінки, яка була за кермом. Дослідження на алкотестері показало в її організмі цілих 4 промілле алкоголю.

Та це — не єдиний такий випадок, який трапився цього тижня в Нижній Сілезії. У свою чергу, поліціянти із Зомбковіце отримали повідомлення про те, що водій на одній з вулиць міста безуспішно намагався виїхати своїм автомобілем.

Мужчина намагався увімкнути задню передачу, але він постійно помилявся і вперто тиснув на газ. Тож раз за разом продовжував рухатися вперед, вдаряючись в будинок. Один з місцевих жителів, побачивши, що відбувається, підійшов до автомобіля, вимкнув двигун і забрав ключі у 34-річного водія-невдахи. Виявилося, що чоловік під час утримання під вартою мав майже 3 промілле алкоголю в організмі. Зрештою, дивіться самі і не намагайтесь відтворити побачене в реальному житті.