Перевірки тривають: в Польщі затримали українців, які протермінували час перебування і не мали достатньо грошей

Перевірки тривають: в Польщі затримали українців, які протермінували час перебування і не мали достатньо грошей

Лише за останні дні співробітники прикордонних постів Надоджанського відділення затримали 12 осіб, які порушили польський закон. Дев’ятеро з них — іноземці, які порушили чинні норми. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як розповіли в прикордонній службі.

Під час контролю законності перебування працівники Прикордонної служби Надоджанського відділення встановили, що громадянина України та громадянин Сомалі протермінував свій час перебування в Польщі. Крім того, українець не мав достатніх фінансових ресурсів, щоб мати можливість залишатися в Польщі. Обом вже видали рішення про депортацію та тимчасову заборону на в’їзд на територію Польщі та інших країн Шенгенської зони.

Також було затримано громадянина Туреччини, Вірменії та України, яких реадмітували німецькі служби. Ці іноземці вже отримали рішення, на підставі яких повинні негайно виїхати з Польщі.

До слова, прикордонна варта затримала ще 2-х поляків, яких розшукували судові та правоохоронні органи з ордерами на арешт для відбування покарання у в’язниці. Їх уже заарештували та відправили до найближчої в’язниці.