Під час спецоперації у Польщі за контрабанду бурштину затримали українців
Zdj. ilustracyjne cba.gov.pl

Під час спецоперації у Польщі за контрабанду бурштину затримали українців

Затримані у Ярославі на сході Польщі двоє громадян України представилися польським правоохоронцям “працівникам української спецслужби”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Центральне антикорупційне бюро Польщі затримало двох громадян України, причетних до контрабанди великої кількості бурштину через українсько-польський кордон. Затримані українці представились польським правоохоронцям “працівниками української спецслужби”.

За повідомленням Центрального антикорупційного бюро, спецоперація із затримання контрабандистів відбулася у місті Ярослав Підкарпатського воєводства 13 вересня. За інформацією радіо RMF FM, затримання проходило в одному з ресторанів міста. Крім двох громадян України, було затримано чотирьох громадян Польщі.

Під час спецоперації використовували шумові гранати.

“Під час спецоперації працівники ряшівського відділення Центрального антикорупційного бюро затримали 6 осіб, зокрема двох громадян України, які представилися працівниками тамтешніх спецслужб”, – говориться у повідомленні відомства, яке додало, що йдеться про контрабанду “великої кількості бурштину” з України.

В Антикорупційному бюро не повідомили про те, працівникам якої саме спецслужби назвалися затримані громадяни України та чи мали вони при собі відповідні документи.

Зібрані матеріали у цій справі Центральне антикорупційне бюро переказало Національній прокуратурі Польщі.

rmf24.pl, cba.gov.pl/Т.А.