Пілоти Ryanair попередили про страйки наприкінці сезону відпусток

Пілоти Ryanair попередили про страйки наприкінці сезону відпусток

Пілоти авіакомпанії Ryanair, які є членами Британської асоціації пілотів планують провести серію страйків в кінці періоду літніх відпусток. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Пілоти авіакомпанії Ryanair, які є членами Британської асоціації пілотів планують провести серію страйків в кінці періоду літніх відпусток, повідомляє money.pl. Їхнє рішення підтримала профспілка пілотів Balpa.

Згідно з повідомленням, перший страйк триватиме 48 годин, з четверга 22 серпня по п’ятницю 23 серпня. Другий період охоплює три дні, — з понеділка 2 вересня до середи 4 вересня.

Претензії профспілки полягають у питаннях пенсій, страхування на випадок втрати ліцензії, допомоги по вагітності та пологах, послідовній структурі оплати.

Представники профспілки Balpa зазначили, що пілоти не хочуть порушувати графік і висловив надію, що страйків вдасться уникнути, якщо Ryanair сяде за стіл переговорів.

Минулого тижня також стало відомо, що Ryanair планує скоротити 900 робочих місць, оскільки у неї занадто багато співробітників для задоволення своїх потреб.