Почався XI Конгрес «Польща. Великий проєкт»
Zdj. ilustracyjne Shutterstock/Janusz Baczynski

Почався XI Конгрес «Польща. Великий проєкт»

У першій панелі, що відбувається 17 вересня й присвячена європейській безпеці, беруть участь, зокрема, голова Бюро національної безпеки Польщі Павел Сольох та колишній міністр закордонних справ Яцек Чапутович. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Європейська безпека, економіка та громадський менеджемент – ці теми порушують учасники XI Конгресу «Польща. Великий проєкт». Триденний захід проходить у Варшаві, як каже член програмної ради конгресу, євродепутат Здзіслав Краснодембський, 17 вересня почалася друга частина конгресу:

«Вперше конгрес складається із двох частин, це частково пов’язано із пандемією. Ми повернемося до попередньої форми, зосередимося на європейській тематиці. Ми живемо у складні часи, які становлять для нас виклик. Але одночасно – це шанс, і саме про це хочемо говорити».

Перша частина XI Конгресу «Польща. Великий проєкт» відбулася в травні і була присвячена культурі, як елементу національної безпеки.

У першій панелі, що відбувається 17 вересня й присвячена європейській безпеці, беруть участь, зокрема, голова Бюро національної безпеки Польщі Павел Сольох та колишній міністр закордонних справ Яцек Чапутович.

IAR/Я.С.