Подорож не вдалася: українець намагався перетнути польський кордон, маючи старі гроші

Подорож не вдалася: українець намагався перетнути польський кордон, маючи старі гроші

Українець хотів відвідати Польщу. Для подорожі він взяв з собою купюру, номіналом в 1 тисячу злотих. При чому молодий чоловік був переконаний, що цих грошей йому вистачить на всю подорож. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

30-річний турист хотів перетнути прикордонний перехід у Корчові. Він їхав до Польщі на п’ятиденну туристичну поїздку — інформують прикордонники. Під час перевірки йому довелося довести, що він має кошти, які дозволять йому забезпечити своє проживання, доїзд та харчування під час подорожі.

Українець перед виїздом перевіряв інформацію в Інтернеті і був переконаний, що купюри, номіналом 1000 злотих йому буде достатньо. Тому на кордоні він показав прикордонникам цю банкноту, навіть не підозрюючи, що в нього можуть виникнути якісь проблеми. На жаль, туристу довелося повернутися назад до своєї країни.

Як виявилося, банкнота була випущена ще в 1995 році і не може використовуватися для будь-яких оплат в Польщі, тому що просто вийшла з обігу. Нагадуємо нашим юним читачам, що вартість цієї купюри рівносильно сьогоднішнім 10 грошам.