Поліція розшукує двох чоловіків, які у Вроцлаві підпалили автівки (відео)

Поліція розшукує двох чоловіків, які у Вроцлаві підпалили автівки (відео)

Вроцлавські поліцейські шукають підпалювачів автомобілів. Якщо ви впізнаєте когось на відео — негайно зверніться до поліцейської дільниці Вроцлав Осєдлє, яка знаходиться на вул. Кєлчовській. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Невідомі чоловіки спалили кілька автомобілів в ніч з 18 на 19 березня на вул. Поліський та Інфлянцькій у Вроцлаві. В результаті було спалено наступні автомобілі: fiat seicento, renault laguna та volkswagen golf.

Згідно з повідомленнями поліції, двоє чоловіків вночі проходили повз припарковані автівки. Але не просто проходили, а й хапалися за дверні ручки. В більшості транспортних засобів дверцята були заблокованими, проте в трьох із них вони були відчинені. Тож злочинці змогли потрапити всередину трьох незамкнених автівок і підпалити їх. Власне, саме ці три транспортних засоби й згоріли.

Поліція публікує фотографії двох чоловіків, які можуть бути причетні до події. Кожен, хто може допомогти в їх ідентифікації, може звернутися до поліцейських з Комісаріату Вроцлав Osiedle: 71 340 28 30, 71 340 28 34 або електронною поштою: [email protected].