Польські правоохоронці врятували чоловіка, якому стало погано за кермом (відео)

Польські правоохоронці врятували чоловіка, якому стало погано за кермом (відео)

У середу в Легниці камери міського моніторингу зафіксували небезпечну ситуацію. Літній чоловік, водій автомобіля, знепритомнів під час руху по одній із міських вулиць. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Першими на місці були поліцейські, які патрулювали вулицю П’ястовського, саме вони помітили Ford Focus, що стояв на аварійних вогнях. Правоохоронці під’їхали до машини і помітили, що блідий чоловік із закритими очима, який не давав ознак життя, нерухомо сидів за кермом. Інші пасажири автомобіля намагалися його врятувати.

Як тільки офіцери не виявили пульсу і дихання, вони розпочали реанімаційну операцію. Пасажирам автомобіля наказали викликати швидку допомогу. Кілька хвилин, до прибуття рятувальників, поліція проводила масаж серця, що призвело до відновлення життєвих функцій водія Fordу.

До прибуття поліцейських та під час операції реанімації автомобіль зупинив рух, стоячи на лівій смузі перед світлофорами. Інші транспортні засоби були змушені уникати автівки та об’їжджати її. Жоден з водіїв не зупинився, щоб дізнатися, чи потрібна комусь допомога.

З нагоди опублікування фільму нижньосілезька поліція інформує: у разі раптової зупинки серця рання реанімація збільшує шанси на виживання.