Польські прикордонники затримали українця у викраденому в Італії авто
Викрадене в Італії авто Toyota RAV4 https://www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl/

Польські прикордонники затримали українця у викраденому в Італії авто

У Підкарпатському воєводстві польські прикордонники затримали громадянина України за кермом викраденої в Італії Toyota RAV4. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Польські прикордонники у Підкарпатському воєводстві під час санітарного контролю осіб, котрі їдуть до Польщі, затримали у Барвінку авто марки Toyota, викрадене кільканадцятьма годинами раніше в Італії. За кермом був громадянин України, якого затримали.

 

За інформацією Бескидського відділу Прикордонної служби, подія трапилася у п’ятницю неподалік колишнього польсько-словацького прикордонного переходу у Барвінку. Прикордонники, котрі здійснювали санітарний контролю осіб, котрі в’їжджали до Польщі, затримали для перевірки Toyota RAV4 2017 року випуску.

У прикордонників виникли підозри щодо законності походження автівки. Детальний контроль показав, що її викрали. З’ясувалося, що кільканадцять годин тому авто викрали в Італії, а справою вже займався Інтерпол.

Автівкою, вартістю 100 тисяч злотих, курував 30-річний громадяни України.

За словами прикордонників, чоловік пояснив, що авто належить його знайомому, який живе в Італії, а він за 300 євро мав привезти транспортний засіб до одного із прикордонних переходів з Україною. Українця та автівку передали поліції.

PAP/Т.А.