Польський спортивний бренд виходить на ринок України

Польський спортивний бренд виходить на ринок України

Польська компанія OTCF і компанія “Епіцентр К” уклали угоду про розвиток в Україні мережі магазинів 4F. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Економічна правда.

За інформацією пресслужби “Епіцентру”.

Повідомляється, що бренд 4F спеціалізується на створенні високоякісного спортивного одягу та аксесуарів для заняття активними видами спорту, фітнесом в сегменті “медіум”. Також 4F розвиває лінійку товарів для туризму й повсякденного використання.

Бренду належать 174 монобрендових магазини в Польщі, його продукція представлена в 500 мультибрендових магазинах в 30 країнах світу.

До недавнього часу бренд 4F на вітчизняному ринку був представлений лише окремими товарами у великих мультибрендових магазинах спортивного одягу. З серпня цього року бренд почав виходити на ринок України, відкривши в ТРЦ Retroville в Києві перший монобрендовий магазин.

Зазначається, що з 2008 року 4F одягає олімпійців і паралімпійців Польщі на всіх Олімпіадах. Також бренд 4F є партнером олімпійських комітетів ще 7 країн: Хорватії, Греції, Латвії, Литви, Північної Македонії, Сербії та Словаччини.