Поляк намагався перевезти в Україну шаблі

Поляк намагався перевезти в Україну шаблі

На українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краківець» правоохоронці виявили три шаблі в автомобілі громадянина Польщі, — повідомляє Львівський портал за інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краківець» правоохоронці виявили три шаблі в автомобілі громадянина Польщі, — повідомляє Львівський портал за інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону.
Під час прикордонно-митного оформлення наряд зауважив загорнуті у тканину предмети у багажному відділенні автівки. У згортку були три шаблі із середньою довжиною лез близько 90 см. та товщиною близько 4,5 мм. Водій зазначив, що не знав порядку переміщення таких предметів через кордон, однак, ймовірно, розраховував оминути ретельну перевірку, обравши для оформлення смугу руху «зелений коридор».
На місце події прикордонники викликали співробітників Нацполіції України, які вилучили шаблі для подальшого експертного дослідження.