«Pomoc nie ma narodowośći»: українці у Вроцлаві поділяться найціннішим
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/08/5-580x480.jpg

«Pomoc nie ma narodowośći»: українці у Вроцлаві поділяться найціннішим

Благочинність і готовність допомогти є метою серпневого збору крові у столиці Нижньої Сілезії. Кампанія із здачі крові у Вроцлаві відбувається в рамах акції «У допомоги немає національності» («Pomoc nie ma narodowośći»). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Благочинність і готовність допомогти є метою серпневого збору крові у столиці Нижньої Сілезії. Кампанія із здачі крові у Вроцлаві відбувається в рамах акції «У допомоги немає національності» («Pomoc nie ma narodowośći»). Організатором виступає портал inpoland.net.pl.

Дана акція сприяє популяризації донорства серед україномовних мешканців міст Польщі. Суспільство повинно розуміти, яке велике значення мають пожертвування крові чи кісткового мозку для інших осіб. Інколи, тільки так можна врятувати чиєсь життя.

Інтернет-ресурс inpoland.net.pl прагне залучити нових донорів, особливо чоловіків з рідкісними групами крові та резус-факторами, наприклад AB- (4 -).

Pomoc nie ma narodowośći. Допомога не має кордонів, не має громадянства. Гасло нашої акції має на меті показати, що допомагати можна не озираючись на країну проживання, на політичні погляди.

У суботу, 11 серпня о 10:00 збираємося у Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. prof. dr hab. Tadeusza Dorobisza ul. Czerwonego Krzyża 5/9.

— Українська кров, така сама, як і польська”, — говорить редактор порталу inPoland Аліна Плахотна.

Процедура здачі крові абсолютно безпечна і займає не більше 5-10 хвилин.

До слова портал кожних два-три місяці проводить дану акцію, щоразу все більше і більше українців свідомо зголошуються допомогти та врятувати чиєсь здоров’я!

Важливо пам’ятати, що кожна пожертвувана крапля крові — рівноцінна життю ближнього.

З повагою редакція inpoland.net.pl