Понад 2 роки тривав розгляд справи щодо пограбування громадянина України із застосуванням сокир

Понад 2 роки тривав розгляд справи щодо пограбування громадянина України із застосуванням сокир

Окружний суд Лодзі виніс рішення, згідно з яким злочинцеві присуджено два роки ув’язнення. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Окружний суд Лодзі виніс рішення, згідно з яким злочинцеві присуджено два роки ув’язнення. Хоча підсудний не визнав своєї вини, проти нього свідчив співучасник, який вже знаходиться в застінках, — повідомляє dzienniklodzki.pl.

Пограбування відбулося 2 лютого 2017 року. Між українцем, Олегом Д., та його співмешканкою Анетою С. сталася сварка, чоловік вдарив жінку й вигнав її з дому.

Дорогою вона зустріла двох сусідів із сокирами, що саме зібрались рубати дрова, й поскаржилася на співмешканця. Чоловіки, обвинувачений Радослав Н. та його родич Рафал Д., вирішили провчити українця.

Олег Д. саме лягав спати, але почув незрозумілі звуки знадвору й відчинив двері. Тоді чоловіків з сокирами штовхнули його всередину, а самі підійшли до столу і пограбували: ноутбук за 80 злотих, телефон вартістю 200 злотих та деякі інструменти.

Опісля погрожували сокирами, обіцяли спалити будинок, а самого Олега вбити. Однак він послабити пильність нападників і вибіг з дому, викликавши поліцію.

Під час допиту Радослав Н. не визнав себе винним, на відміну від Рафала Д., який не лише визнав свою вину, але й вже відбуває покарання. Окружний суд у Лодзі засудив його до двох років позбавлення волі.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел