Прем'єр-міністр Польщі зустрівся з головою МЗС України
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький зустрівся з головою МЗС України Дмитром Кулебою https://twitter.com/PremierRP

Прем’єр-міністр Польщі зустрівся з головою МЗС України

Матеуш Моравєцький 30 березня 2022 року зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, повідомили в канцелярії прем’єр-міністра. Речник уряду Пьотр Мюллер повідомив, що на зустрічі обговорювалися кроки, які можуть зупинити російську агресію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

30 березня 2022 року прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. За словами речника уряду Пьотра Мюллера, на зустрічі обговорювалися кроки, що можуть зупинити російську агресію.

У зустрічі також взяли участь, зокрема, Голова канцелярії прем’єр-міністра Міхал Дворчик, речник уряду Пьотр Мюллер, керівник політичного кабінету прем’єр-міністра Кшиштоф Кубув, заступник міністра закордонних справ Польщі Марцін Пшидач та посол України в Польщі Андрій Дещиця.

«Ми вживаємо подальших заходів для підвищення безпеки Європи. Під час розмови обговорювалися кроки, що можуть зупинити агресію Росії: подальші поставки для підтримки України, посилення санкцій, а в майбутньому – міжнародна підтримка України у відбудові держави», – повідомив Пьотр Мюллер у Твіттері.

30 березня 2022 року Дмитро Кулеба також зустрінеться в маршалком Сейму Ельжбетою Вітек і маршалком Сенату Томашем Ґродзьким.

niezalezna.pl/М.Я.