Продавець використала факт, що клієнти не забирали товарні чеки

Продавець використала факт, що клієнти не забирали товарні чеки

В одному з магазинів в Гданську касир придумала як заробляти на чеках клієнтів. Тепер за свою “креативність” може потрапити до в’язниці на цілих 8 років. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У магазині, традиційно, продавець видавала покупцям розрахунковий документ, який би доводив факт купівлі товару. Більшість клієнтів, як це часто буває, не приймали квитанції — а касир вирішила використати їх.

Офіцери поліції з Пшиможе (Przymorza) заарештували продавщицю одного з магазинів. Жінка почула всього 22 звинувачення у шахрайстві, за що їй загрожує до 8 років ув’язнення.

Втрати склали приблизно 1 600 злотих. Продавець використала той факт, що клієнти залишали квитанції. Працівниця магазину вводила продані товари до фіскального касового апарату, а потім, після того, як покупці розрахувалися, ліквідовувала здійснену операцію, а гроші за товари привласнювала.

Швидке розслідування

Офіцери поліції під час збору доказів перевірили і вилучили записи з моніторингу, а також провели багато розмов з людьми, які володіли інформацією по справі.

Визнання вини

Через кілька годин слідчі зібрали докази, які дозволяли затримати 20-річну мешканку Гданська, яка почула 22 звинувачення у шахрайстві. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років.