Різня в школі: 17-річна дівчина поранила ножем 3-х дівчат

Різня в школі: 17-річна дівчина поранила ножем 3-х дівчат

Учениця середньої школи в Зеленій Гурі поранила ножем ще трьох підлітків. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За матеріалами “Polsat News”.

На щастя, життю дівчат, на яких напали, вже нічого не загрожує.

17-річна дівчина в своїх соціальних мережах перед нападом написала, що «сьогодні в школі буде різня». Напад стався сьогодні, 29 вересня, о. 9 год. у 5-й загальноосвітній школі, що на вул. Західній у Зеленій Гурі.

— Молода дівчина напала з двома ножами на трьох своїх однокласниць, — Інформацію про інцидент підтвердила Малгожата Барська, прес-секретар поліції в Зеленій Гурі.

17-річну зловмисницю затримали вчителі, а згодом передали офіцерам, яких викликали до школи. Як встановили правоохоронці, учні зізналися, що школярка досить тривалий час публікувала дивні пости в соцмережах, щось на кшталт: “Сьогодні в школі буде бійня” або моторошні описи про кров, яка стікає на підлогу, а до цього допису була додана фотографія ніг одного з учнів.

Школярі попереджали про дивну поведінку юнки вчителів, тож вони вирішили відреагувати на ситуацію. Саме під час виховної бесіди 17-річна дівчина вискочила з класу, дістала ножі і накинулась з ними на однокласниць.

На місці з’явилося багато патрульних поліції, в тому числі патрулі з собаками. Школу оточили правоохоронці. Тим часом до школи прибуло дві бригади швидкої допомоги.