Семінар Erasmus+ “Як говорити про війну?”
Photo by Алесь Усцінаў з Pexels

Семінар Erasmus+ “Як говорити про війну?”

Триває набір учасників на короткотерміновий семінар «Як говорити про війну з молоддю?», який відбудеться у Торуні 11-16 липня 2022 року. Організаторами заходу є Ресурсний Центр SALTO та Польська національна агенція Erasmus+. Участь у семінарі безкоштовна. Дедлайн подачі заявок – 31 травня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Головна мета семінару – разом з досвідченими тренерами випрацювати певні засади того, як говорити про війну, її наслідки з молоддю, як бути впливовим серед місцевої або глобальної молодіжної аудиторії.

Під час семінару учасники зможуть поміркувати над тим, як полегшити і покращити навчання в умовах війни. Також вони зможуть поглибити розуміння цієї теми та поділитись своїми практиками на трьох рівнях:

  • персональний – досвід молодіжного працівника, тренера;
  • я та інші – полегшення процесу навчання індивідів і груп;
  • я та спільно – як, будучи тренером, вчителем тощо, надихнути інших на дію.

Додатковим елементом програми семінару буде ознайомлення з ситуацією українських біженців в Торуні та регіоні, та прикладами допомоги, що їм надаються.

Семінар підійде для молодіжних працівників, молодіжних лідерів, тренерів, проектних менеджерів, менторів, волонтерів та інших, хто зацікавлений в тематиці заходу.

Єдиною вимогою для участі в семінарі є вільне володіння англійською, так як це робоча мова заходу.

Участь у семінарі безкоштовна. Організатори в свою чергу забезпечують учасників житлом та харчуванням.

Заявку на участь у семінарі можна заповнити за посиланням. Дедлайн – 31 травня 2022 р.

Більше про проект на сторінці Ресурсного Центру SALTO