Смертельна ДТП в центрі Вроцлава

Смертельна ДТП в центрі Вроцлава

У Вроцлаві загинув водій транспортного фургона, який у неділю вранці, 3 лютого, на вулиці Пілсудського зіткнувся з металевими бар’єрами, що відокремлюють дорогу від тротуару. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У неділю, близько 9 ранку, сталася трагічна аварія. Водій транспортного фургона біля автобусної зупинки Аркадія (Arkady) протаранив металеві бар’єри, що відокремлювали дорогу від тротуару.

70-річний чоловік помер на місці, швидше за все, через серцевий напад.

Світлини інциденту можна переглянути ТУТ.

Аварія сталася на вул. Piłsudskiego, на висоті nr 66. Літній водій фургону з’їхав з вулиці, врізався в огорожу, що розділяє дорогу від тротуару, і зупинився на стовпі з інформаційними щитами.

— Незважаючи на реанімацію 70-річного водія не вдалося врятувати. Попередні дані вказують, що причиною смерті був серцевий напад», — говорить старший сержант Даріуш Райський з прес-служби поліції Вроцлава.

На щастя, в цей час ніхто не перебував на тротуарі, тому що трагедія могла бути ще більшою.

Водії, які спускаються по вулиці Пілсудського в напрямку до Свідниці, зіткнуться з труднощами на дорозі. Поліцейські техніки та слідчі групи досі перебувають на місці ДТП. Особи, які подорожують трамваєм на цьому відтинку, також можуть зіткнутися з труднощами в русі громадського транспорту.