Сьогодні, 12 вересня, о 12 год. завершується реєстрація на WrocWalk Marathon 2019. Ще встигнете!

Сьогодні, 12 вересня, о 12 год. завершується реєстрація на WrocWalk Marathon 2019. Ще встигнете!

Монастирські склепіння, звуки органів, храми кількох конфесій, історичний стадіон та відомі музеї. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Монастирські склепіння, звуки органів, храми кількох конфесій, історичний стадіон та відомі музеї. Крім того, сумка з логотипом для кожного, хто захоче прогулятися Вроцлавом, взявши участь у «медальній прогулянці», яка відбуватиметься другий рік поспіль — WrocWalk Marathon 2019. Запрошуємо на шпацер у суботу, 14 вересня, за день до 37-го марафону PKO Wroclaw.


Ідея прогулянки — відвідати запропоновані важливі та цікаві об’єкти столиці Нижньої Сілезії в обраному вами порядку без обмеження маршруту чи часу. Отримавши карту з позначеними об’єктами для відвідування, учасники вирішують, чи мають намір дослідити їх інтер’єри чи лише дістати печатку в кожній точці.

Після подання карти з марками на Олімпійському стадіоні пішоходи отримають пам’ятні медалі. Крім того, путівники будуть доступні у визначений час, щоб розповісти історію. Цього року вперше буде обирати два маршрути: «Вроцлавські музеї» або «Вроцлавські храми та костели»

— Цьогоріч, окрім відвідування музеїв, ми також запропонували відвідини храмів Вроцлава різних конфесій, — каже Войцех Генства, директор WrocWalk Marathon. — Рік тому, організовуючи перше видання, ми очікували, що більшість пішоходів будуть конкуренти та прихильники Вроцлавського марафону з-за меж столиці Нижньої Сілезії — статистика, однак, показала інше. Значна частина наших учасників — містяни.

Тому ми вирішили, що в наступних виданнях налагодимо співпрацю з партнерами, які можуть запропонувати цікаві місця, якими щодня проходять натовпи мешканців міста, але цього разу вони зможуть зустріти їх із «іншої сторони», яка зазвичай недоступна. ..

Щоб взяти участь у прогулянці, потрібно зареєструватися до 12 вересня, до 12 години, через форму на веб-сайті https://www.wrocwalkmarathon.pl/#top та сплатити вступний внесок. Стартовий пакет можна забрати в день події або напередодні.