«Солідарність» закликає допомагати білоруському суспільству
Марш жінок у Мінську, 29 серпня, 2020 р. PAP/EPA/STRINGER

«Солідарність» закликає допомагати білоруському суспільству

Віцеголова профспілки наголосив, що «Солідарність» жодним чином не втручається у політичні процеси, які відбуваються в Білорусі, а її завдання – це гуманітарна допомога білоруському суспільству. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Білоруській владі вже не вдасться придушити дух свободи, який пробудився у білоруському народі, – наголошує віцеголова Профспілки «Солідарність» Тадеуш Майхрович. Співрозмовник Польського радіо наголосив на тому, що Європа повинна допомагати білоруському суспільству. Нагадаємо, польські профспілчани вислали в Білорусь транспорт з гуманітарною допомогою, однак білоруські прикордонники затримали вантажівку на кордоні.

«Крім того, що ми надаємо матеріальну допомогу, ми теж відкрили рахунок, на який можна перераховувати гроші. Будемо закликати членів профспілки в регіонах таким чином допомагати білорусам», – сказав Тадеуш Майхрович.

Тадеуш Майхрович наголосив, що «Солідарність» жодним чином не втручається у політичні процеси, які відбуваються в Білорусі, а завдання профспілки – це гуманітарна допомога білоруському суспільству.

IAR/Я.С.