Стала відома причина смерті чоловіка в Свідниці, який помер під лікарнею

Стала відома причина смерті чоловіка в Свідниці, який помер під лікарнею

Районна прокуратура у Свідниці вже знає результати аутопсії 33-річного чоловіка, якого кілька днів тому знайшли мертвим за лікарнею в Свідниці. Пацієнт помер практично одразу після виходу з лікарні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловіка привезла до лікарні швидка допомога. Він скаржився на біль в грудній клітці внаслідок удару дерева. Чоловіка до шпиталю привезла карета швидкої допомоги у неділю близько 7 години ранку. В лікарні хворого оглянули, зробили йому рентген грудної клітки та інші обстеження. Травм, які б загрожували життю мужчини, медики не виявили. Тож вже близько 13.30 год. його відпустили додому. А вже за пів години чоловік помер. Бездиханне тіло чоловіка знайшли біля кущів за лікарняною спорудою — далеко відійти хворий не встиг.

Сьогодні було проведено розтин — аби з’ясувати причину смерті пацієнта. Проте, для визначення більш детального перебігу подій будуть потрібні подальші дослідження. Експерти визначити, що пацієнт помер внаслідок гострої дихальної недостатності.

Самі ж медики запевняють — вони повністю обстежили хворого, зробили рентген, взяли аналізи крові, перевірили легені та ребра. Але на результати аналізів потрібно було почекати. Проте 33-річний пацієнт чекати не хотів — тож самовільно покинув лікарню.