Трагедія в Лодзі: дитина випала з вікна 6 поверху

Трагедія в Лодзі: дитина випала з вікна 6 поверху

Дворічна дитина випала з вікна багатоповерхівки і приземлилася просто на бетон. На жаль, дитину врятувати не вдалось. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Трагедія сталася у суботу, близько 11 год. ранку на терені місцевості Балут. До відділку поліції зателефонували сусіди, коли побачили, як повз їх вікно падає дитина. Коли правоохоронці блискавично прибули на місце події, то приступило до заходів реанімації. Їм вдалося повернути хлопця до життя, принаймні до того моменту, допоки не прибула карета швидкої допомоги.

Медики забрали дитину до найближчої лікарні, проте врятувати дитині життя не вдалося. Малюк помер в лікарняній палаті.

Як повідомляють правоохоронці, сім’я, в якій сталась трагедія — була порядною і не зловживала алкоголем. Обох батьків, які, до слова, на момент трагедії перебували вдома, перевірили на наявність в організмі алкоголю та наркотичних речовин — нічого виявлено не було. Матір хлопчика спала в тій же кімнаті — бо саме повернулась з роботи, з нічної зміни. А батько дитини відійшов у туалет. Дитина залишилася сама в кімнаті. Трагедія сталась миттєво.

Зараз правоохоронці встановлюють, що саме стало причиною падіння — можливо, відчинене вікно або відсутність додаткових засобів безпеки на вікнах.

Сусіди подружжя зазначають — батьки дуже любили свого сина і він був для них найголовнішим у житті.