Труна на зупинці, холодильники — на тротуарі: ось що викидають на вулицю мешканці Варшави

Труна на зупинці, холодильники — на тротуарі: ось що викидають на вулицю мешканці Варшави

Співробітники комунальної служби з прибирання, які щодня дбають про чистоту у Варшаві, часто знаходять дивовижні знахідки. Як виявилось, у публічному місці можна знайти матраци, холодильники і навіть… труни. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Комітет з прибирання столиці інформує, що, незважаючи на зростаючу екологічну обізнаність поляків, викидання сміття у громадські місця все ще є регулярним явищем.

При чому викидають найдивніші речі: шини, будівельні матеріали, речі хатнього вжитку, відходи після ремонту, матраци, меблі, старі крісла та навіть труни. Що спонукає свідомих громадян робити такі необдумані вчинки — невідомо.

Працівники комунальної служби нагадують, що громіздкі відходи можна безкоштовно віддати до пункту збору міських відходів (Punkt Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych). Меблі, дивани, матраци, крісла та великі іграшки можуть забирати у встановлені дати оператори, які збирають побутове сміття.

Trumna na przystanku, materace w lesie, lodówki na chodnikach. Serio – to śmieci podrzucane przez mieszkańców w miejsca…

Опубліковано Zarząd Oczyszczania Miasta Warszawa Понеділок, 24 лютого 2020 р.