Це — шок! Польські працедавці викинули в лісі труп українця

Це — шок! Польські працедавці викинули в лісі труп українця

Коли чоловікові стало погано на роботі, роботодавці просто відвезли тіло заробітчанина до лісу і там викинули — замість того, щоб викликати лікаря і спробувати надати йому медичну допомогу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Ще 14 червня мережею облетіло фото молодого чоловіка, знайденого в одній із лісопосадок в містечку Вонгровець, що у Великопольському воєводстві. Були підстави вважати, що це — тіло українця, оскільки на руках в чоловіка були робочі рукавиці.

Як стало відомо, невдовзі знайомі опізнали чоловіка — ним виявився 36-річний Василь Чорней – мешканець Снятинщини, що в Івано-Франківській області, — пише місцеве видання “Версії”.

Тіло українця знайшли за 150 кілометрів від місця його роботи. Виявилось, що чоловік приїхав на заробітки і працював столярем. Як розповідають знайомі, чоловік працював у столярні, коли в нього стався напад. Одні припускають, що це могла бути епілепсія, інші, що напад стався через те, що прикарпатець надихався випарів лаків та фарб.

Як розповідають співробітники українця, в якийсь момент чоловікові стало зле і він впав. Одразу покликали роботодавця з проханням викликати лікаря. Проте пані не спішила рятувати чоловіка. Вона сказала, що, мовляв, вже 17-а година, а це пізно, тож вона сама розбереться із ситуацією.

Чоловіки подумали, що жінка відвезе хворого до лікарні. Проте не так сталося. Жінка-роботодавець холоднокровно викинула непритомного Василя в лісопосадці. Як не дивно — відвезти чоловіка за 150 км від столярні вона спромоглася, а навідатись до найближчої лікарні — вже ні.

Наразі точно невідомо — викинула вона вже мертвого українця, чи йому ще можна було допомогти.

Зараз справу розслідує польська поліція. Роботодавці затримані, однак вони стверджують, що Василь в них не працював і вони взагалі не знають українця. Поліціянти розшукують ще одного українця, який, ймовірно, був свідком, а, можливо, і співучасником злочину.

Рідні Василя тим часом шукають кошти на перевезення тіла, для цього потрібно 2 тисячі доларів. Таких коштів у них немає, адже не від легкого життя чоловік поїхав на заробітки.

Вдома на молодого українця не дочекалися батьки, дружина і троє діток.

Реквізити для допомоги:
4149499642572836 – Чорней Дарія Дмитрівна