Цього тижня у Вроцлаві має бути справжня весна: синоптики обіцяють навіть 16°C!

Цього тижня у Вроцлаві має бути справжня весна: синоптики обіцяють навіть 16°C!

Мабуть, вже всі зачекалися на весну. Адже що може бути краще за сонце, зелень, квіти та тепло! А що з цього приводу кажуть синоптики? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Після сонячної та відносно теплої неділі на нас чекає ще кілька сонячних та гарних днів.

Вже вівторок (10 березня) принесе нам багато сонця і температуру близько 10 градусів. 11-12 градусів з позначкою плюс має бути у середу, а рекордних 16 градусів у тіні метеорологи прогнозують на четвер. На жаль, в цей день можлива також хмарна погода та зливи.

Для тих, хто вже чекає температури ближче до 20 градусів, ми не маємо гарної інформації. Цей четвер може бути найтеплішим днем березня у нашому місті. Після цього знову буде похолодання.

Ці вихідні, як і наступний тиждень, повинні принести багато сонця, але не варто розраховувати на температуру, вищу 15 градусів. Термометри протягом дня покажуть близько 10 градусів, а вночі ці значення впадуть до 0-1 градуса вище нуля. В останню декаду березня вночі може бути навіть -2 градуси.

Нагадаємо, що астрономічна весна розпочнеться у 2020 році 20 березня, а наступного дня — 21 березня — можна буде вітати календарну весну.

Фото: Pixabay