У березні в Ряшеві відбудеться XI Форум Європа-Україна
https://static.ukrinform.com/photos/2016_09/1473082158-1363.jpg

У березні в Ряшеві відбудеться XI Форум Європа-Україна

Асоціація з Європейським Союзом – що далі? Це гасло Форуму, який проходитиме 13 і 14 березня 2018 року. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Форум Європа-Україна – це одна з ключових подій Інституту східних досліджень у Варшаві. Ця конференція відбувається з 2007 року. Її почесним патроном є маршал, тобто спікер Сейму Республіки Польща Марек Кухцінський. За його словами, «десятирічна традиція зустрічей підтверджує, якою потрібною є ця ініціатива».

На переговори прибудуть представники урядів і парламентів, європейських установ, політики, дипломатії, бізнесу, науки,смісцевого самоврядування, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертів з Європи і Сполучених Штатів. Передбачається, що в заході візьме участь понад півтисячі осіб.

Серед головних тем цьогорічного Форуму Європа-Україна – модернізація і розвиток потенціалу України та напрямок і темп реформ, які відбуваються над берегах Дніпра.

Найважливішою супровідною подією Форуму буде ІІ Східний ярмарок у Ряшеві. У ньому візьмуть участь понад 70 представників різних країн. Для бізнесу це нагода представити продукти і проекти, зміцнити позицію на ринку, налаштувати торговельні контакти й обмінятися досвідом.

Організатором XI Форуму Європа-Україна є Фонд Інститут східних досліджень, який проводить також Економічний форум у Криниці, а співорганізатором – Підкарпатське воєводство.