У Кракові таксист обікрав непритомного чоловіка

У Кракові таксист обікрав непритомного чоловіка

У Кракові таксист витягнув з кишені непритомного чоловіка мобільний телефон, однак не підозрював, що в цей момент офіцери поліції в режимі онлайн спостерігають за перебігом злочину! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

П’ять років ув’язнення загрожує таксисту, який вранці в четвер обікрав п’яного чоловіка, що сидів на тротуарі. Скористався неуважністю перехожого, таксист витягнув телефон з з внутрішньої кишені його куртки і від’їхав. Шокуючу поведінку таксиста було зафіксовано моніторингом міста.

Правоохоронці швидко знайшли злодія. Чоловік у скоєному зізнався, правоохоронці вилучили у нього мобільний телефон.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за відповідною статтею Кримінального кодексу Польщі (крадіжка), пишуть місцеві видання.

Нагадаємо, в четвер близько 5 години ранку оператор моніторингу помітив чоловіка, що сидів на тротуарі на вулиці Страшевського (Straszewskiego) недалеко філармонії. Оскільки його поведінка вказувала на те, що скоріше за все знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, оператор звернувся з інформацією до муніципального патруля.

У якийсь момент поруч з непритомним зупинилося таксі. Водій вийшов, пішов в бік до сидячого чоловіка і швидким рухом витягнув в того мобільний телефон, після чого поїхав у бік вулиці Звєжинецька (Zwierzyniecka), через деякий час зникаючи з діапазону камер моніторингу.

Поліцейський патруль зупинив водія на вул. св. Гертруди (św. Gertrudy).

Злодій пояснив, що не знає, як так сталося, що його «добрі наміри допомогти» п’яному чоловікові змінилися в намір крадіжки.