У Любліні розпочинається Яґєллонський ярмарок
Люблін. Ілюстраційне фото pxhere.com – CC0 Domena publiczna

У Любліні розпочинається Яґєллонський ярмарок

Яґєллонський ярмарок триватиме до неділі. Ярмарок ремісників розпочинається об 11.00, а Ярмаркове подвір’я відкривається опівдні. Більш детальну інформацію на цю тему можна знайти на сайті jarmarkjagiellonski.pl. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Травництво – це головна тема цьогорічного Яґєллонського ярмарку, що розпочинається у Любліні.

Через пандемію коронавірусу, на частину заходів вхід відбувається лише за контрамарками. Записуватися треба і на концерти та спектаклі, і на майстеркласи, організовані в рамках цього заходу. Без обмежень, натомість, будуть доступними Ярмарок ремісників у Старому місті, інсталяції в міському просторі, виставки та Ярмаркове подвір’я поруч із Люблінським замком.

«Останнє буде особливо цікаве наймолодшим гостям», – каже Аґата Турчин з Майстерень культури (пол. Warsztaty Kultury) у Любліні. Проте вона додає, що перед входом на Ярмаркове подвір’я дітям, котрі захочуть там погратися, зміряють температуру, а іграшки дезінфікуватимуться.

Яґєллонський ярмарок триватиме до неділі. Ярмарок ремісників розпочинається об 11.00, а Ярмаркове подвір’я відкривається опівдні.

Більш детальну інформацію на цю тему можна знайти на сайті jarmarkjagiellonski.pl.

IAR/А.М.