У мережі показали помсту мешканця Варшави нахабному "герою парковки" (фото)

У мережі показали помсту мешканця Варшави нахабному “герою парковки” (фото)

У Варшаві оригінально покарали зухвалого «героя парковки», який припаркував своє авто в недозволеному місці і отримав відповідь від розлюченого пішохода. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Водій припаркував авто на тротуарі. Батько дитини не витримав.

Один з жителів Варшавського району Мокотув вирішив сказати своє “фе” водію автівки, через парковку  посередині тротуару. Чоловік вирішив провчити водія. Замість картки він поклав на капот дитячу коляску! Відповідне фото було оперативно опубліковано в Facebook. У мережі тут же почали обговорювати інцидент.

У четвер увечері, на фейсбук-групі “Святі корови Варшави” (Święte Krowy Warszawskie), хтось скинув фотографію автомобіля, припаркованого біля перехрестя вул. Różanej з Grażyny. На автомобілі хтось встановив дитячу коляску. Це, мабуть, покарання за заборону паркування на пішохідному тротуарі.

Пост швидко отримав більше чотирьохсот відповідей від користувачів Інтернету, включаючи багато коментарів. «Мій герой», «Пелюшку за скло!», «Браво», «І дуже добре», — пишуть члени групи. Були й опозиційні голоси: «А адміни дозволяють такий заклик нищити чиєсь майно?”, “Не треба нищити чиєсь майно», — додано в наступних коментарях

Ulica Grażyny najwyraźniej wzięła sprawy w swoje ręce. Złoto ???

Gepostet von Tomasz Orzechowski am Donnerstag, 28. Februar 2019

Як виявилося, автомобіль, швидше за все, був після цього інциденту … відбуксовано. Картина автомобіля на причепі також з’явилася в коментарях під постом. Здається, запанувала справедливість.