У Нижній Сілезії судять жінку, котра побила кондуктора

У Нижній Сілезії судять жінку, котра побила кондуктора

Нещасна кондукторка всього лиш попросила пасажирку пересісти на інше місце, а у відповідь отримала удар. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сьогодні на лаві підсудних — молода жінка, пасажирка “Нижньосілезьких Колій”. В червні минулого року вона подорожувала одним із нижньосілезьких потягів. Для того, аби їхати з більшим комфортом, жінка зручно вмостилася на місце, призначене для кондуктора. Коли ж провідник підійшла і попросила її пересісти на інше місце — почався справжній хоррор.

Ніщо не вказувало на те, що невдовзі станеться щось лихе — пасажирка не рушила з місця і спокійно доїхала до кінцевої зупинки потягу. А потім встала, підійшла до провідниці, сказала їй слова образи і зі всієї сили вдарила жінку в обличчя. Про це повідомляє Бартоломєй Родак, речник “Нижньосілезьких Колій”.

До слова, ніхто з пасажирів не заступився за провідницю. А невгамовна пасажирка продовжувала бити жінку і також спробувала напасти на охоронця.

Зараз нападниця перебуває на лаві підсудних. Щоправда, на перше засідання вона не з’явилася, хоч і визнала свою провину. Наступне засідання відбудеться у Вроцлаві вже 22 лютого. Міру покарання має визначити суд. За попередніми даними, невихованій пасажирці загрожують соціальні роботи, які мають навчити її поважати працю інших людей.