У Нижній Сілезії з вікна автівки пасажир викинув торбу грошима, бо вона йому… заважала

У Нижній Сілезії з вікна автівки пасажир викинув торбу грошима, бо вона йому… заважала

З машини, що стояла на автозаправці у Здєшовіце, що в Опольському воєводстві, чоловік власноруч викинув пакет, в якому була чимала сума грошей — 4 тисячі злотих. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Кілька днів тому цій події здивувались навіть правоохоронці. На місцеву автозаправку їх викликала двірничка, яка прибирала територію від сміття. Яким же було її здивування, коли в одному з поліетиленових пакетів жінка знайшла кругленьку суму грошей!

Щоправда, прибиральниця виявилася людиною чесною, тож не привласнила кошти собі, а зателефонувала до поліції. Офіцери взяли до уваги відео з камер моніторингу і розшукали власників грошей.

Як виявилось, після того, як автівка заправилась, всередину на заднє сидіння сів пасажир. Проїхавши кілька метрів, він ствердив, що його щось муляє і заважає його комфорту. Тож, щоб нічого не заважало подорожі, мужчина просто викинув з вікна перший-ліпший предмет, який йому заважав. Ним виявилася торба з чотирма тисячами злотих.

Правоохоронці не розповідають, з якою саме метою водій сховав таку значну суму грошей до пакета. Але гроші власникам повернули в той же вечір, — зазначає tvn24.pl.

Фото ілюстраційне.